گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

به صدا درآمدن آژیر خطر حملات موشکی در سراسر اوکراین

حملات موشکی روسیه به اوکراین روز دوشنبه شدت بیشتری گرفت و به گفته مقام‌های اوکراینی آژیر حملات هوایی امروز در سراسر این کشور به صدا آمد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروی هوایی اوکراین روز دوشنبه اعلام کرد که تمام این کشور در معرض خطر حملات موشکی کروز و بالستیک روسیه قرار گرفته‌اند.

به گزارش روزنامه «هندوستان تایمز»، مقام‌های اوکراینی اعلام کردند که تمام اوکراین امروز تحت هشدار حمله هوایی قرار گرفته است.

«آلکساندر ویلکول» شهردار شهر «کریوی ریه» در جنوب اوکراین، گفت: «روسیه اینک به مکان‌های آرام حمله می‌کند.»

«ایهور ترخوف» شهردار «خارکف» نیز گفت که حمله موشکی به تاسیسات صنعتی منجر به آتش سوزی شده است.

«یوری مالاشکو» فرماندار «زاپوریژژیا» گفت که صدای پنج انفجار در شهر شنیده شد و دستکم ۲ نفر زخمی شدند. وی مدعی شد که موشک‌ها به مناطق مسکونی اصابت کردند.

اینک هر دو طرف درگیری به حملات هوایی روی آورده‌اند. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با اذعان به برتری هوایی ارتش روسیه تاکید کرده که اوکراین باید دفاع هوایی خود را در خط مقدم و هم برای حفاظت از شهر‌ها تقویت کند.

زلنسکی در جریان گفت‌وگوی برخط با شرکت کنندگان در مجمع «جامعه و دفاع» در سوئد مدعی ثبات در جبهه‌ها شد.

رئیس جمهوراوکراین خاطرنشان کرد که نیرو‌های اوکراینی در جبهه‌ها به سامانه‌های دفاع هوایی نیاز دارند تا روسیه را از توانایی کنترل آسمان و حملات هوایی به مواضع اوکراین محروم کند.

سخنگوی نیروی هوایی اوکراین نیز از تغییر تاکتیک حملات پهپادی روسیه خبر داد و گفت، روسیه در حملات تازه خود از پهپاد‌های متفاوتی استفاده می‌کند.

«یوری ایحنات» سخنگوی نیروی هوایی اوکراین اذعان کرد که حملات پهپاد‌های روسیه به مناطق خط مقدم تشدید شده است. ایحنات گفت: «حملات پهپادی روسیه از یک الگوی آشنا پیروی می‌کند.»

به گفته او، تمرکز حملات هواپیما‌های بدون سرنشین روسیه از شب سال نو به این سو به مناطق خط مقدم منتقل شده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر